Alla är vi olika och vissa fryser rejält om sina fötter. Vintertid så gäller det att klä sig ordentligt speciellt då man klivet utomhus. Det gäller att man ordentligt på fötterna så man inte fryser. Börjar man frysa om fötterna så kommer man tillslut att fryser i hela kroppen. Huvudet och fötterna är det viktigt i vinterkylan.

Inomhus så kan man även frysa om fötterna. Ett par ordentliga ullsockar kan avhjälpa detta. Om man vill vara på den säkra sidan och inte frysa om fötterna inomhus så ska man skaffa sig tovade tofflor. Du hittar hos Land Shopping fantastiska handtovade tofflor i ull tillverkade i Mongoliet.

Genom etisk och rättvis handel så gör man inte bara sig själv en tjänst genom att köpa dessa tofflor. Det är skönt att veta att den som tillverkat just dina tofflor får en rättvis lön och även ett mål mat om dagen från detta biståndsprojekt som bedrivs från Norge.

Se till att du inte fryser om dina fötter i vinter när du är hemma. Ett par tofflor i ull gör att dina fötter håller en behaglig temperatur. Vissa hus kan ha riktigt kalla golv så man måste ha något som värmer fötterna. Om man inte trivs i tofflor så kan ett par ullstrumpor göra susen mot kalla fötter.