Att virka och sticka är ett intresse som växer mer och mer. Allt fler vill lära sig det här som var mycket populärt redan förr. Skillnaden är att nu behöver vi inte sticka för att ha kläder att bära, medan många stickade kläder förr då det inte kostade lika mycket som att köpa färdiga kläder.

Med ull kan du enkelt skapa varma kläder till dig själv, barnen eller barnbarnen. På nätet kan du hitta mycket inspiration för ditt nästa stickprojekt. Det finns garn i allsköns färger och tusentals mönster som du kan ta hjälp av när du vill sticka kläder.

Virkning

Att virka prydnadssaker och andra saker till hemmet har blivit mycket populärt på senare tid och det är ett intresse som dessutom fortfarande ökar. Om du är nybörjare finns det många sätt att (lära dig virka) (https://svenska.yle.fi/artikel/2018/10/04/lar-dig-virka-med-hjalp-av-lees-lilla-virkskola), det är inte så svårt som du kanske tror. Du kan bland annat virka snygga tygpåsar att bära hem matvaror i. Att virka grytlappar är också mycket populärt, du kan skapa snygga grytlappar i härliga mönster och även matchande grytunderlägg om du önskar. Många virkar också prydnadskakor och prydnadsfrukter att ha framme som dekoration, det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan virka.

Köp garn och mönster på nätet

Ett smidigt sätt att köpa garn, mönster och andra stick- och virkningstillbehör är genom att göra det online. Att handla online ger dig god tid att tänka över vad du verkligen vill ha då du sitter hemifrån och gör beställningen. Om du har stor brevlåda kan paketet dessutom komma ända hem till dig. Vi tycker förstås att det är jätteroligt att stickning och virkning har blivit så populärt då det är en fantastisk hobby som du även kan göra framför teven.