Klädmodet inför vintern och våren 2014 går i naturliga material så som lin och ull av olika sorter. Det är den naturliga stilen som ska betonas och kläderna ska vara välsydda. Att ull är ett material som även kommer in i de trendigare plaggen är för oss ett stort plus. Ull är ett fantastiskt material.

Naturligt

Kläder i naturliga material som känns välarbetade och av hög kvalité sätter ribban för trenderna i vinter. Välj gärna tunt stickade tröjor i material som merinoull för att uttrycka kvalité. För männen är det ull kostymen som gäller i vinter, i alla fall om man ska lyssna till modeaffären Brothers. Använd denna gärna till en snygg skjorta eller välsydd tröja under, då är du helt rätt.

Madness är ett klädmärke som går helt efter den naturliga stilen i vinter. De kommer med ekologiska plagg i bra materialval så som ull, lin och hampa. Företaget kommer från Tyskland och satsar på hållbar produktion av kläder. Här hittar du både basplagg att använda till vardags och även festligare kläder som ger det lilla extra.

Vackert till

Genom att satsa på en naturlig stil i vinter gäller det att hitta accessoarer som går i samma tema och stil. Det gäller att kombinera din outfit med unika smycken för att ge en känsla av exklusivitet. Ett tips är att välja ett hängsmycke från Mi Mondea, du hittar dem på milasilver.se. Det är ett spanskt hängsmycke där kollektionen består av hängen med utbytbara mynt som mellandelar. Trenden fanns redan på forntiden då mynt ofta användes som amuletter, burna nära hjärtat för att ge tur. Designen på dessa smycken är lyxig och bland användarna finner du bland annat superstjärnan Rhianna, som med stolhet bär kreationerna.

Skor

För att, så att säga, sy ihop hela paketet, krävs såklart skor som faller väl in med resten elementen i din valda outfit. Överlag ser vi en trend från början av året med enfärgade skor med lite grövre sula, gärna i skinn mot bruna och svarta nyanser, för att senare under den varmare delen övergå i lite lättare modeller.

För män är det helt rätt med den lite grövre sortens sko till vardags och en mera klassisk variant av finsko för de mer uppklädda tillfällena, fortfarande i ungefär samma färgskala. Även som kvinna är det helt ok att experimentera med lite grövre modeller inför vintern och den tidiga våren, då andra delar balanserar upp och får din kvinnlighet att lysa allra starkast. Annars är vanligare kvinnliga modeller inte heller fel, som till exempel ett par höga stövlar med en klack du känner dig bekväm i.