När det kommer till mode så följer vi gärna det som vi bland annat ser på nätet och på TV. Vi skaffar oss gärna ett plagg som vi tycker om och ser att någon annan har på sig. Genom andra så hjälper dessa oss att hitta vår stil då det kommer till kläder, smycken och accessoarer.

Det finns alltid anledningar att titta tillbaka på tidigare års modeinriktningar och se om det finns något som man ta upp igen idag. För ett par år sedan så var det naturmaterial som stod högt upp på listan. Fortfarande så gäller det att använda sig av kedjehalsbandet som är även denna höst 2019 en stor accessoar. Även stora broscher från second hand är något som bör användas.

Försök hitta den stil som passar dig bäst. Självklart så ska du trivas i det som används. Vill man vara moderiktig så tänk välklätt, fransyska och 70-tal då är du hemma i din klädstil och moderiktig. Det finns mycket inspiration att hämta på nätet och delar av denna lilla artikel är hämtad från en artikel i Damernas Värld. Läs och inspireras till att hitta din stil då det kommer till mode.